Dit barn på skolen

Fravær pga. sygdom
Hvis en elev må blive hjemme på grund af sygdom, skal vi af hensyn til arbejdet i klasserne have besked senest samme dags morgen. Dette bedes meddelt via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via telefon.

Ferier og fritagelse fra undervisningen
Som familie med et barn på MENTIQA-Odense forventes det, at man tager på ferie, når skolen holder ferielukket. Hvis det af andre grunde er nødvendigt at en elev fritages for undervisning, gælder følgende regler:

  • Enkelte timer eller en enkelt dag gives af klasselæreren via e-mail.
  • Mere end 1 dag gives af skolens leder via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via telefon.

Udgangstilladelse
Eleverne i 7. klasse og opefter har automatisk lov til at forlade skolen i frikvartererne. Eleverne i 5. og 6. klasse må forlade skolen i frikvartererne, hvis forældrene forinden har givet skriftlig tilladelse. Øvrige elever må ikke forlade skolen i løbet af skoledagen.

Uddannelsesvejleder
MENTIQA-Odense har en vejleder tilknyttet fra Ungdommens Uddannelsesvejledning Odense og Omegn, som hedder Dorte Hyldeborg og kan vejlede og svare på spørgsmål om hvilke uddannelses- og erhvervsmæssige muligheder der er når man skal videre efter grundskolen. Dorte Hyldeborg træffes på tlf. 2488 5671 eller på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Læs mere på UUOs hjemmeside.

Konfirmationsforberedelse
På MENTIQA-Odense bliver eleverne konfirmeret i 7. klasse og går til konfirmationsforberedelse om onsdagen i første lektion. Konfirmationsforberedelse og selve konfirmationen foregår hos Sct. Hans Kirke i Odense sammen med elever fra Cityskolen og Balletskolen. Konfirmationen finder hvert år sted lørdagen før første søndag i maj, dvs. at næste konfirmationsdag er 2. maj 2015.

Hjemmesiden
Alle skolens elever har et fælles logon til skolens hjemmeside. Her kan de i en brugermenu se deres skoleskema og hvilke lektier de har for.

Mobiltelefoner
Mobiltelefoner skal være slukket i timerne, men må bruges i frikvarterene.

Søg

Login

SponsorReklamer